miercuri, 24 februarie 2010

femeia

Ce este femeia?



Poate mulţi dintre voi v-aţi adresat cel puțin o dată întrebarea: „Ce este femeia”? Ei bine, şi eu m-am întrebat de multe ori, şi am găsit câteva răspunsuri pe care vreau sa vi le împărtăşesc.
În primul rând, femeia este Creaţia lui Dumnezeu. Din punctul meu de vedere, femeia este acea fiinţă capabilă să dăruiască celor din jurul ei tot ce are, acea fiinţă care are nevoie de iubire, de afecţiune, fiinţă sensibilă, dar tot odată puternică pentru că în momentul în care este pusă în faţa unei provocări, găseşte o soluţie şi trece peste orice încercare cât ar fi de grea, acea fiinţă firavă, capabilă să suporte orice, capabilă să ierte orice.
Femeia este acea fiinţă care trăieşte intens fiecare moment al vieţii, acea fiinţă pentru care iubirea este mai presus de orice, fiinţă care prin simplul fapt că e femeie poate schimba un bărbat, acea fiinţă care îţi poate arăta că şi în cel mai grotesc lucru poţi găsi ceva frumos, fiinţa care cu zâmbetul ei te ajută să treci uşor peste momentele grele, a cărei optimism îţi dă şi ţie poftă de viaţă, te ajută să gândeşti pozitiv şi să te bucuri de orice clipă.
Femeia este asemenea unui ocean; atunci când se simte iubită, încrederea ei creşte semnificant, reuşind să facă lucruri măreţe. Femeia este simbol al frumosului, atât din punct de vedere fizic, cât şi din punct de vedere al sufletului ei, al modului în care simte şi dăruieşte iubire, al felului în care acţionează.
Femeia este fiinţa care completează bărbatul, fiinţa de care un bărbat are nevoie cel mai mult pe lume.
Sunt mândră că sunt femeie şi nimic nu poate schimba asta! Iubiţi și apreciaţi femeile, deoarece fără ele, voi bărbatii, cum ati exista?!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu